Kilipirim 2012 – Cel mai mare targ de carte cu discount

Intre 16 si 20 mai, la galeria Dalles, va avea loc deja traditionalul targ de carte cu discount Kilipirim. Pasionatii de lectura vor putea cumpara carti din toate domeniile de interes: beletristica, hobby, stiinta, carte pentru copii, arta, arhitectura sau design.

Aflat la cea de-a XIV-a editie, Kilipirim atrage si in acest an peste 30 de edituri romanesti, dar si edituri straine, care vor expune pachete promotionale, cu reduceri incepand de la 10% pentru titlurile noi si ajungand pana la 70% pentru titlurile editate inainte de inceputul anului.

Nu vor lipsi nici demonstratiile de tipar, legatorie pe hartie, sau ilustrare si copertare a cartilor, iar la etaj, vom avea placerea sa descoperim carti vechi, mobilier, statuete, numismatia si obiecte de anticariat, ce au cu siguranta povesti frumoase in spate.

De asemenea, in cadrul evenimentului de la galeria Dalles, organizatorul va oferi, prin tragere la sorti, celor interesati, 3 burse care acopera integral costul cursurilor teoretice marca „Fundatia Calea Victoriei”. Castigatorii vor putea frecventa, in functie de pasiunea pentru diverse discipline, urmatoarele cursuri: arhitectura, istorie, astronomie, costum si moda sau dezvoltare personala.

Program zilnic de vizitare va fi intre orele 10.00 si 20.00, iar intrarea este libera.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s