E-readers si e-reading

Desi nu am citit niciodata o carte electronica (si nici nu cred ca aceasta premiera sa aiba loc prea curand), as vrea sa va arat un infografic pe tema e-reading-ului. Conform lui acesta are cateva avantaje greu de ignorat. Nu ma refer aici la „inconvenientul” fizic al cartilor ci, la faptul ca, aparent, cititorii de carti electronice citesc mai mult si cumpara mai multe carti – ceea ce, pana la urma, nu poate fi decat imbucurator. Infograficul mai cuprinde si cateva informatii interesante despre motivele pentru care citim si despre cele mai populare dispozitive pentru e-reading.

Dupa cum am spus, nu sunt (inca?) un fan al cartilor electronice, dar, pana la urma, este vorba despre o transformare, nu despre o disparitie a cartilor, care se inscrie perfect in tendintele erei electronice in care traim.

Astfel, in ultimii ani, cititorii au trecut de la cartile fizice la o lume plina de Kindles si de Nooks. Putini sunt cei care au ramas complet fideli cartilor traditionale, cei pentru care mirosul si senzatia de a tine o carte in mana au fost prea importante pentru a le da la o parte. Majoritatea, insa, nu a avut nicio problema in a opta pentru confort, flexibilitate si spatiu.

Din pacate, aceasta schimbare rapida a maselor a dus, si va duce in continuare, la inchiderea unor librarii, inutile noilor preferinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s