„Dialoguri cu scriitorii romani”, un proiect al librariei Carturesti

Dialoguri cu scriitorii romani” este un proiect al librariei Carturesti, care personal imi place tare mult si prin intermediul caruia scriitorii sunt pusi in fata publicului lor, nu pentru ca a promova o anumita carte, ci pentru a lua legatura cu cititorii.

Ce poate fi mai placut decat sa iti descosi scriitorii preferati, seara, la un ceai?

Primele evenimente din aceasta serie au avut loc deja la Iasi (24 aprilie, avandu-l ca invitat pe Dan Lungu), la Cluj (24 aprilie, cu Dan Sociu) si Timisoara (27 aprilie, cu Silviu Gherman).

Proiectul „Dialoguri cu scriitorii romani” isi doreste sa aduca autorii romani in atentia publicului si cu alte ocazii in afara lansarilor de carte, unde temele abordate sunt, evident, restranse. Astfel, in cadrul dialogurilor organizate de Carturesti, intermediaza intalnirea publicului cu scriitorul (ca autor complet, toata opera sa fiind subiect de discutie, dar si ca om).

In prima parte a fiecarei intalniri, moderatorul il va descoase pe invitat in legatura cu scrisul, dar si cu alte aspecte ale vietii sale (pasiuni, familie, prieteni, stil de viata, alte slujbe etc.). Urmeaza o lectura a autorului dintr-una din cartile sale , dupa care mingea va fi pasata publicului, pentru a duce mai departe sau in cu totul alte directii discutia initiata de moderator. Finalul fiecarei intalniri e destinat autografelor si socializarii.

La Bucuresti, prima editie a proiectului „Dialoguri cu scriitori romani” va avea loc in aceasta seara, la Gradina Verona. Invitatul va fi scriitorul Matei Florian, iar intalnirea va fi moderata de Corina Bernic si Silviu Dancu. 

Intrarea este libera!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s