Nemira isi invita cititorii la intalnirea cu scriitorul francez Philippe Forest

Maine, 29 mai, incepand cu ora 18:30, romancierul francez Philippe Forest ne asteapta la libraria franceza Kyralina.

Alaturi de acesta vor fi si cele doua invitate de exceptie Ana Antonescu, editor si traducator, precum si Georgeta Cristian, traducatorul celui mai recent roman in curs de aparitie la Editura Nemira – Le siècle des nuages.

Cover Photo

Philippe Forest, autorul francez care a publicat in Romania volumele Sarinagara (Editura Nemira, 2006) si Iubirea din nou (Editura Nemira, 2008), vine in Romania cu ocazia Salonului International de carte Bookfest, la invitatia Institului Francez din Romania.

Philippe este unul dintre cei mai importanti romancieri si eseisti francezi contemporani, talentul sau literar fiind recunoscut de-a lungul timpului prin mai multe premii  precum Prix Femina pentru debut pentru L’enfant eternel sau Prix Decembre pentru cel mai bun roman al anului 2004 – Sarinagara.

Evenimentul din data de 29 mai va fi, de fapt, o discutie libera cu autorul Philippe Forest, o calatorie in lumea amintirilor si a viselor, a artei, a timpului si a memoriei. Cei prezenti la întalnire vor avea ocazia de a adresa autorului intrebarile lor si de a afla detalii nerostite vreodata despre scrierile sale.

Philippe Forest va mai putea fi vazut joi, 30 mai, la Universitatea Bucuresti unde, impreuna cu traducatoarea sa Georgeta Cristian se va intalni cu studentii, urmand apoi sa participe la o serie de evenimente in Cluj.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s