Kilipirim 2013 – cel mai mare targ de carte cu discount

kilipirim_2013

Astazi a debutat o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount din România: KILIPIRIM.

Ediţia de toamna din acest an va avea loc intre 30 octombrie si 3 noiembrie, in centrul capitalei – la Galeria Dalles, targul fiind deschis zilnic intre orele 10.00 si 20.00.

Cele mai importante edituri autohtone, precum Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Romaneasca, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers si multe altele, ofera reduceri substantiale – cele mai noi titluri pot fi cumparate cu un discount de 10%, in timp ce titlurile mai vechi din oferte ajung la reduceri de pana la 70%.

„Ma bucur ca, intr-o perioada atat de dificla pentru piata de carte autohtona, in care s-au inchis librarii, iar o serie de edituri au intrat in insolventa, proiectul KILIPIRIM reuseste sa continue. Nu e simplu nici pentru noi, insa ne bucuram de increderea editorilor, impreuna cu care am construit acest proiect, si de interesul cititorilor, carora le multumim. Sper ca evenimentul nostru sa ramana ani buni la rand de-acum incolo o optiune pentru cititorul bucurestean, cel mai central eveniment din capitala in cadrul caruia cartile se vand la cele mai prietenoase preturi.” (Louisa Udrescu Bangale, organizator)

Pe parcursul celor cinci zile de Kilipirim vor avea loc si evenimente pentru toate varstele (copii, adolescenti sau cititori adulti), toate sub motto-ul „vintage / oldies, but goldies”.

Si, ca de obicei, intrarea la targ este libera. Ne vedem acolo 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s